Toekomst bieden aan je mensen in de foodsector?

Wim van Rijn is eigenaar van Hazeleger Kaas en trots lid van de Food Academy Nijkerk. Binnen onze bedrijvenvereniging is hij actief als bestuurslid en penningmeester. 

Waarom Hazeleger Kaas lid is? “Wij zijn aangehaakt omdat ik zag dat er een opleiding voor foodoperator in de regio aangeboden zou worden. Die misten wij. Met dit diploma kun je toekomst bieden aan je mensen in de foodsector.” Vertelt hij. De FAN biedt technische MBO-trajecten aan die foodbedrijven helpen om te investeren in hun medewerkers.

“Het is ook waardevol dat we als foodbedrijven samenkomen en onderling kennis uitwisselen op het gebied van productietechnieken, verpakkingsmateriaal en HR-vraagstukken.” Vindt Wim. Binnen de FAN staat kennisdeling centraal en werken we samen om veelvoorkomende issues op te lossen, zo is er een van werk naar werk traject en bieden we onze leden verschillende handvaten om aan de slag te gaan met leercultuur. Hierin zijn er verschillende subsidiemogelijkheden. 

Meer weten over ons initiatief? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op via 06 – 25 34 17 36 of info@foodacademynijkerk.nl

#foodacademynijkerk #hazelegerkaas #bedrijfsopleiding #bedrijvenvereniging