Start fysieke lessen

Eindelijk mogen we weer!! Op woensdag 1 maart was het dan eindelijk weer zo ver. De studenten van de FAN mochten weer fysiek bij elkaar komen om les te volgen. Dat ze daar blij mee waren was te merken! Het eerste uur is er weinig van lessen gekomen. Eerst moet er worden bijgepraat!! Dat onderlinge contact hebben we gemist!! Na uitvoerig bijgepraat te hebben kon dan toch echt begonnen worden.

Die presentaties gaan toch een stuk makkelijker in de fysieke wereld. Taart eten ook!

Het tweede deel van de dag wordt er zelfstandig of in tweetallen gewerkt aan opdrachten. Dat geeft mij, als docent, de gelegenheid voor individuele aandacht. Niet dat dat tijdens de online lessen niet kon, maar het is toch anders. Het is gemakkelijker om even iets te vragen, of om samen een opdracht te bespreken. Als je iets wilt vragen terwijl je aan het werk bent, moet je altijd bellen, mailen of appen. Dat is  toch een drempel waar niet iedereen zomaar overheen stapt.

De grootste wens van iedereen is om elkaars bedrijven te bezoeken. Laten zien waar je werkt. Samen de theorie van vanmorgen opzoeken in de praktijk van dat bedrijf. Oké, misschien vergis ik me en is de grootste wens toch om met elkaar op een terras te zitten met een goed glas bier…