Start derde FAN klas

Op maandag 4 april ging onze derde klas van start! De groep bestaat uit negen enthousiaste BBL-studenten, werkzaam bij: Arla Foods, Euroma, Hazeleger Kaas, Jonker & Schut, Poppies Bakeries Bunschoten én Vandemoortele.

Eerste lesdag
De eerste lesdag diende als kick-off. Studenten kregen de gelegenheid om kennis te maken met elkaar én hun opleiding. Zo werd de lesstof besproken, maar ook de structuur van het curriculum en de opzet van de lessen. De groep volgt een aantal weken per jaar ‘fulltime’ les in het FAN lokaal óf op locatie bij bedrijven, waarnaast ze zich bezig houden met hun reguliere werkzaamheden.

Praktijkbegeleiding
Hiernaast waren de praktijkbegeleiders van de studenten ook aanwezig. Dit zijn collega’s van de studenten, die hen op de werkvloer helpen en begeleiden in leerwerkopdrachten. Zij volgden een speciale training, verzorgd door onze partner Litop. De training stond in het teken van de opleiding, online systemen en bevatte een uitgebreide uitleg over het praktijkbegeleiderschap.

Twee opleidingen, één klas
Binnen deze lichting gaan er zeven studenten van start met de BBL Opleiding ‘Food Operator’ (mbo-niveau 2/3). Hiernaast waren er ook twee bekende gezichten! Kelhsey en Darwin haalden vorige week hun diploma ‘Food Operator’ en studeren door met de opleiding ‘Food Techniek’ (mbo-niveau 4).

Al met al kijken we terug op een gezellige, geslaagde dag! We wensen onze studenten en praktijkbegeleiders veel plezier en succes toe.

Klik door voor een sfeerimpressie van de eerste lesdag!