Over ons

Wij zijn Food Academy Nijkerk, ook wel bekend als de FAN. En dat zijn we ook! FAN van food. Niet alleen van lekker eten, maar ook FAN van de sector: haar veelzijdigheid, innovatie en maatschappelijke betrokkenheid. Daar krijgen we nooit genoeg van! Wat de foodsector eigenlijk inhoudt? Dat weten veel mensen niet. En dat vinden we jammer! We werken er actief aan om hier verandering in te brengen. We kunnen niet wachten om de food met je te delen! Het is ons doel om mensen kennis te laten maken met de foodsector, te vertellen wat we allemaal doen én dit vooral ook te laten zien.

Voor wie is de FAN?

De Food Academy Nijkerk is er voor iedereen die meer te weten wil komen over de foodsector. We bieden MBO opleidingen aan jongeren en zij-instromers, worden bestuurd door food- en foodgerelateerde bedrijven en zitten regelmatig aan tafel met onze samenwerkingspartners vanuit het onderwijs en de overheid.

Vereniging en bestuur

In oktober 2019 hebben we vereniging Food Academy Nijkerk opgericht. Onze vereniging bestaat uit 19 enthousiaste food- en foodgerelateerde bedrijven.

Ons verenigingsbestuur bestaat uit vijf leden, die allemaal werkzaam zijn (geweest) in de foodsector. Zij behartigen de belangen van onze leden en bepalen de koers van de FAN.

• Frank Bieze, voorzitter (oud CEO Bieze Food Group)
  • Wim van Rijn, penningmeester (Hazeleger Kaas)
  • Arry Verhage, secretaris (Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie)
  • Martine Onderdijk, bestuurslid (2 Sisters Storteboom)
  • Gert Weijland, bestuurslid (Jonker & Schut)

Hiernaast hebben we ook een manager: Gert-Jan Koetsier.  Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die meer over de FAN wil weten. Wil je contact opnemen met Gert-Jan? Klik dan hier!

Onze leden

Wat maakt ons bijzonder