Opleidingen met baanzekerheid

Opleiding Food Operator

(MBO niveau 2)

 De opleiding Food Operator stoomt je binnen 2 jaar klaar tot expert in de productie en het werken met (en klein onderhoud van) de machines. Hieronder vind je meer over de opleiding Food Operator niveau 2, die je via Aeres MBO in Ede volgt.

Opleiding Food Operator

(MBO niveau 3)

Vind je het leuk om te zien hoe jouw favoriete eten gemaakt wordt? De opleiding Food Operator stoomt je binnen 2 jaar klaar tot een allround expert in de productie en het onderhoud van de machines. Hieronder vind je meer over de opleiding Food Operator niveau 3, die je via Aeres MBO in Ede volgt.

Opleiding Food Operator

(MBO niveau 4)

Vind je het leuk om te zien hoe jouw favoriete eten gemaakt wordt? De opleiding Food Operator stoomt je binnen 2 jaar klaar tot expert in de productie en het onderhoud van de machines. Hieronder vind je meer over de opleiding Food Operator niveau 4, die je via Aeres MBO in Ede volgt.

Opleiding Food Techniek

(MBO niveau 2)

Zit je boordevol met nieuwe ideeën? Vind je kwaliteit belangrijk en werk je graag met de nieuwste technologische snufjes? Onze opleiding Food Techniek leert je alles over de nieuwste ontwikkel- en productietechnieken.

Opleiding Food Logistiek

(MBO niveau 2/3)

Deze opleiding is in ontwikkeling!

Word jij er blij van als alles op rolletjes loopt? Hou je van overzicht, plannen en organiseren? Onze opleiding Food Logistiek leert je alles over de ontvangst, het opslaan en het vervoer van producten.

Opleiding Meewerken in de productie

(Pools, MBO niveau 2)

Wil je meer leren over het werk in de fabriek? En tegelijkertijd oefenen met de Nederlandse taal? Dan is deze korte opleiding iets voor jou!