Open dagen

Benieuwd hoe het is om te studeren bij de FAN?

Op het moment staan er geen online open avonden op de planning. Laat je gegevens achter onderstaand contactformulier en we houden je op de hoogte!

Rondlopen door het gebouw, lokalen bekijken én kennismaken met studenten en docenten. Dingen die belangrijk zijn bij het maken van je studiekeuze. Helaas is het nu niet mogelijk om een normale voorlichting te organiseren, daarom ontvangen we je graag in ons digitale klaslokaal!

Tijdens de open avond kom je alles te weten over Food Academy Nijkerk en onze opleidingen. Onze studenten, docenten én praktijkbegeleiders zitten klaar om hun ervaringen te delen en al je vragen te beantwoorden. Zo krijg je een goed beeld van het dagelijks leven bij de FAN, maar ook van welke kansen er zijn wanneer je je diploma op zak hebt: de verschillende banen, werkzaamheden én doorleermogelijkheden.

Ja! Ik wil op de hoogte blijven van het nieuws rondom open dagen.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Studeren bij de FAN? Check deze video!

Realisatie: Accent | © 2020 - Food Academy Nijkerk