Online Open Avond Food Academy Nijkerk op 7 april

Food Academy Nijkerk (FAN) organiseert op woensdag 7 april een Online Open Avond. Studiekiezers op zoek naar een technische mbo-opleiding zijn vanaf 19.00 tot 20.00 uur van harte welkom om aan te schuiven in het online klaslokaal.

Tijdens de open avond vertellen studenten, docenten én praktijkbegeleiders hoe het is om bij de FAN te studeren en beantwoorden ze al je vragen over onze opleidingen. Ook krijg je een goed beeld van de kansen die er zijn wanneer je een diploma op zak hebt: de banen en doorgroeimogelijkheden.

Opleidingen
Food Academy Nijkerk biedt in samenwerking met Aeres MBO de mbo-opleidingen ‘Medewerker voeding & techniek’ (niveau 2) en ‘Vakbekwaam Medewerker voeding & techniek’ (niveau 3) aan, in BOL en BBL variant. Als student leer je van alles over de wereld van food: vanaf het begin bij de boer tot het eindproduct op je bord! Onze opleidingen zijn gemaakt in samenwerking met het bedrijfsleven. Dit betekent dat je veel in de praktijk aan de slag gaat. Wanneer je je opleiding hebt afgerond is de kans groot dat je aan het werk kunt bij een van onze leden.

Over Food Academy Nijkerk
Food Academy Nijkerk is een vereniging van 20 enthousiaste food- en foodgerelateerde bedrijven in Nijkerk en omgeving, waaronder Arla Foods, Bieze Food Group en Struik. We zien het als onze missie om jongeren kennis te laten maken met mooie banen in de foodsector.

Wil je meer weten over onze opleidingen? Meld je dan aan voor onze open avond! Dit kan via: www.foodacademynijkerk.nl/open-dagen.

Gert-Jan Koetsier