Netwerkbijeenkomst Regio Deal Foodvalley

Op woensdag 21 april was het zo ver! De online netwerkbijeenkomst van Regio Deal Foodvalley: Samenwerken aan de Regio Deal Foodvalley. 115 deelnemers vanuit het hele land waren ingelogd en zaten vanuit kantoor en huis te kijken. Ook wij waren van de partij: Gert-Jan Koetsier, Gert Weijland en Marianka Vlam vertegenwoordigden de FAN. Als kijkers, én als sprekers.

De Foodvalley is het kloppend hart van voedselwetenschap én -productie. Binnen de Regio Deal Foodvalley trekken Rijk en regio samen op om de transitie naar een duurzaam en gezond voedselsysteem te versnellen. Wetenschap en praktijk worden gekoppeld in drie thema’s: 1. Transitie in de landbouw; 2. Voeding en gezondheid; 3. Kennis en innovatie.

Wij als FAN zijn onderdeel van het derde spoor. In twee deelsessies zijn Gert en Gert-Jan in gesprek gegaan met de aanwezigen. We vertelden hen over onze bestaansredenen, doelstellingen, programmalijnen en leden. Vervolgens spraken we ook met elkaar over de toekomst: Waar werken we de aankomende jaren naartoe als vereniging?

We sloten af met de volgende vraag: Wat konden de aanwezigen doen om bij te dragen aan het succes van de FAN? Hier vanuit zijn er verschillende kennismakingsgesprekken ingepland en verbindingen gelegd.

We kijken terug op een geslaagde avond!

#regiodealfoodvalley

 

Gert-Jan Koetsier