Live bij Jaarconferentie Techniekpact!

Op 14 juni 2021 was het zo ver: de Jaarconferentie Techniekpact 2021! Dit jaar is het thema van Food & Tech in de Foodvalley. Ruim 400 deelnemers namen deel van achter hun computerscherm, de sprekers vanuit een studio.

In de studio werden bijzondere gerechten klaargemaakt met innovaties op Foodtech gebied. Gedeputeerden Tijs de Bree (Overijssel) en Peter Kerris (Gelderland) maakten ‘buitenbeentjessoep’ terwijl ze in gesprek gingen met de presentator Dolf Jansen over talent. FAN werd daarbij als voorbeeld genoemd van een regionaal initiatief op het gebied van (jong) talent en techniek. Een mooi compliment!

Er vonden acht verdiepingssessies plaats, waarvan de thema’s en actielijnen van het Techniekpact centraal stonden. FAN verzorgde een van deze sessies. Ben je benieuwd waar we het over gehad hebben? Bekijk dan hier de FAN Livesessie!

Na een korte introductie van de FAN en haar doelen en programmalijnen, de leden en de toekomstambities ging Gert-Jan in gesprek met Wim van Rijn (Hazeleger Kaas), Nico Ruisch en Jauke van de Beek (Arla Foods) over onze opleidingen in samenwerking met de bedrijven, wat de bedrijven uit de samenwerking halen,  Leven Lang Ontwikkelen én opleiden op de werkvloer.

Andere onderdelen van de Jaarconferentie terug zien? Bekijk hier de algemene delen, hier vind je het totaaloverzicht van de livesessies! 

#foodacademynijkerk #jaarconferentietechniekpact

Gert-Jan Koetsier

De FAN werd op de jaarconferentie vertegenwoordigd door (v.l.n.r.) Jauke van Beek, Nico Ruisch, Wim van Rijn, Marianka Vlam en Gert-Jan Koetsier.