Het vervolg BBL Opleiding Food Operator

Eind juli is de deadline voor het aanmelden van uw werknemers voor de tweede lichting van de BBL Opleiding Food Operator. Er zijn al een hoop aanmeldingen binnen, erg goed om te merken dat bedrijven de meerwaarde zien van het opleiden van hun medewerkers bij de FAN. De eerste klas is bijna vol, wees op er tijd bij!

Wat we merken in de gesprekken met bedrijven zijn eigenlijk twee dingen:

1) De opleiding zorgt ervoor dat het kennisniveau van medewerkers omhoog gaat en dat hun vaardigheden verder reiken. Zo leren studenten leren verder kijken dan het hier en nu en denken aan het grote geheel. (Bijvoorbeeld: De machine staat stil, maar in plaats van direct de technische dienst te bellen, wordt er eerst achterhaald waar de storing zou kunnen liggen. Met deze informatie wordt de technische dienst gebeld, die gericht aan de slag kan met deze informatie.)

2) Medewerkers voelen zich dichter betrokken bij hun werkgever en ervaren deze opleiding als een cadeautje.

Wist u dat de kosten erg meevallen? En dat er verschillende subsidies zijn om uw medewerkers op te leiden?

Mocht u gebruik willen maken van communicatiemiddelen zoals onze wervingsflyer voor op het mededelingenbord o.i.d.? Laat het gerust weten! Het is ook mogelijk om een uitgebreide folder met meer informatie op te vragen.