Food Forward Track Midden-Nederland

Sinds kort heeft de Food Academy Nijkerk (FAN) een samenwerking met de Rabobank. De eerste aftrap hiervan vond plaats tijdens de ALV op 10 maart, waar Rabobank aanwezig was als speciale gast. Aansluitend aan de ALV verzorgde Sebastiaan Schreijen een interessante presentatie over de impact van de oorlog in Oekraïne voor de agro- en foodsector.

Hierop volgt nu een mooie vervolgstap: Food Forward Track Midden-Nederland. Een serie bijeenkomsten waarin voedselveranderaars in de regio samen met collega-ondernemers, consumenten en partners, gezamenlijk aan de slag gaan met regionale voedseluitdagingen.

Over Food Forward Track Midden-Nederland
Hoe gaan we de wereld, Nederland en specifiek onze regio voorzien van voedsel op een meer duurzame manier? Hoe produceren we in de toekomst genoeg en voedzaam voedsel binnen de grenzen van de planeet en hoe wordt jouw businessmodel toekomstbestendig?

Belangrijke vragen voor de foodsector. Het voedselvraagstuk houdt ons allemaal bezig en heeft snel oplossingen nodig. Daarom organiseert Rabobank vanaf dinsdag 19 april de Food Forward Track Midden-Nederland.

Food Forward Track is een serie van zeven bijeenkomsten (deels fysiek, deels online) over een periode van 3-4 maanden, waarin verschillende partijen uit onze regio gezamenlijk op zoek gaan naar duurzame oplossingen, nieuwe verdienmodellen én innovaties. Onder begeleiding van Food Hub, werken de deelnemers aan het (door)ontwikkelen van voedseloplossingen met als doel het oplossen van regionale vraagstukken.

Meld je nu aan
Wij nodigen graag onze FAN-leden uit om hieraan deel te nemen! Food Forward Track biedt een mooie mogelijkheid om kennis en skills op te doen, in contact te komen met een breed regionaal netwerk én een unieke kans om aan de voorgrond te staan aan de ontwikkeling van voedseloplossingen binnen onze regio.


Interesse? Meld je hier aan.
Let op! Aanmelden kan tot en met 11 april. 

 

Meer informatie over Food Forward Track Midden-Nederland vind je hier.