FIT2030 confettimoment FAN

Het is feest! Afgelopen week ging de FIT2030 confetti de lucht in bij FAN! Hiermee vieren we dat we aanhaken bij Food in Transitie 2030, het programma waarmee bedrijven in de foodsector toekomstbestendig kunnen worden voor de uitdagingen van 2030.

We gaan aan de slag met de FIT2030-thema’s ‘Gezond, veilig en vitaal werken’, ‘Goed werkgever- en opdrachtgeverschap’, ‘Leven lang ontwikkelen en arbeidsmobiliteit’ en ‘Eigen regie’. Voorbeelden van bijbehorende activiteiten zijn: vitaliteitsprogramma’s, workshops rondom het thema duurzame inzetbaarheid, leiderschapsprogramma’s, loopbaanbegeleiding en het creëren van een leer- en ontwikkelcultuur. Deze worden beschikbaar gesteld voor medewerkers van onze lidbedrijven!

Het doel van deze activiteiten is om onze regio en samenwerkingsverband verder te versterken en uit te bouwen, en om bedrijven te helpen om eerste of volgende stappen te zetten op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

We zijn enthousiast over onze deelname aan Food in Transitie 2030! Voorzitter Martine Onderdijk (2Sistersstorteboom): “Food Academy Nijkerk vindt het belangrijk om te investeren in duurzame inzetbaarheid. Hiermee maken én houden we onze bedrijven en hun medewerkers toekomstbestendig. Het is mooi dat we hiervoor aan kunnen haken bij Food in Transitie 2030 van SOL!”

Wil je meer weten over de kansen die FIT2030 jouw bedrijf biedt?
Neem dan contact op met Rowynn!

Penningmeester Wim van Rijn (links), Voorzitter Martine Onderdijk (midden) en SOL Regiomanager Gert-Jan Koetsier (rechts) waren aanwezig bij het confettimoment.