De laatste ontwikkelingen rondom de #FAN

Beste lezer,

Op het moment van het uitkomen van deze nieuwsbrief zijn de eerste mensen al weer op zomervakantie. De tijd vliegt! Prachtig om te zien dat wij met de FAN ook meevliegen…

– Er vliegen studenten met ons mee. Drie jongeren hebben op jonge leeftijd een carrière switch gemaakt en zijn aan de slag gegaan bij Hazeleger Kaas, Van Diermen Masterbakers & 2Sisters Storteboom. Zij hopen eind september ook te beginnen aan de BBL opleiding Food Operator.

– Ook vliegen er steeds meer leden mee. In de afgelopen drie maanden hebben we vijf nieuwe leden mogen verwelkomen! Hiernaast hebben we veel nieuwe contacten met geïnteresseerde bedrijven…
Als FAN hebben we SLIM subsidieaanvraag ingediend. Deze subsidie is gericht op leren en ontwikkelen. Dit past erg goed bij de opzet van de Food Academy. Wanneer deze subsidie word toegekend hebben we nog meer (gefinancierde) mogelijkheden om als leden hier mee aan de slag te gaan.

Op 12 juni zijn we met het bestuur, Aeres en de gemeente Nijkerk op zoek geweest bij een ‘broertje’ van de FAN, de Food Innovation Academy in Vlaardingen. Het was een erg inspirerende ontmoeting, en helpt ons met het vormen van denkrichtingen voor de toekomst.

Daarnaast is de Food Academy verschenen in verschillende media, zoals de Stad Nijkerk, Vakblad VMT (Voedingsmiddelen, Management en Techniek) en als klap op de vuurpijl mocht ik namens de FAN op de cover staan van Vallei Business. Onze LinkedIn pagina heeft de afgelopen periode ook een hoop nieuwe volgers gekregen, dit zijn er op het moment meer dan 400. Wat fijn om al deze mensen te mogen verwelkomen in ons netwerk!

Als laatst wil ik met u delen dat we aan de slag zijn met het bouwen en ontwikkelen van onze nieuwe website. Er zijn interviews afgenomen en foto’s gemaakt bij verschillende leden, deze krijgen een centrale plek op de site. Zo vertellen we ons verhaal én laten we zien waar de FAN voor staat.
Wat mij betreft prachtige initiatieven waar we met elkaar mee bezig zijn!

Ontvang een hartelijke groet!

Gert-Jan Koetsier

Gert-Jan Koetsier
Manager Food Academy Nijkerk
06 – 25341736
gert-jan@foodacademynijkerk.nl