Cursus Techniek voor Lijnoperators i.s.m. BTO

 

De 12-daagse cursus is uitermate geschikt voor operators die bij willen leren op technisch vlak. Het traject behandelt de basiselementen van techniek en neemt de deelnemers ook mee naar werkbezoek op de productielocatie, om de opgedane kennis een praktisch toepassing te geven.

 
Aan het eind van de cursus kunnen de deelnemers:
– Eerste lijnstoringen lokaliseren en verhelpen;
– Een zo compleet mogelijke diagnose formuleren richting de TD of externe partij;

– Het bedrijf helpen voorbereiden op de doorontwikkeling naar industrie 4.0;

 

Met behulp van de cursus, krijgen lijnoperators meer gevoel bij de techniek, waardoor ze kunnen meedenken over optimalisatie van producten en processen en zo flexibeler inzetbaar zijn.

Let op!

Tot 31 juli bestaat er de mogelijkheid om voor deze cursus een scholingsvoucher aan te vragen t.w.v. €1.500 bij Regio Foodvalley. Hierdoor is de cursus tijdelijk te volgen voor slechts €1.140,-.

Vraag je voucher gemakkelijk aan op de Werken in Regio Foodvalley website.

 
 
 
Gert-Jan Koetsier

Realisatie: Accent | © 2022 - Food Academy Nijkerk