Bestuurslid aan het woord: Martine Onderdijk

Bestuurslid FAN, iets voor jou?
Met die vraag kwamen Arry en Gert-Jan een paar maanden geleden bij mij. Tja, daar moest ik niet lang over nadenken.

Over de aansluiting bij de Food Academy hebben we als bedrijf geen seconde nagedacht. De FAN is wat ons betreft een belangrijke stap in de goede richting om mensen uit te leggen hoe leuk en afwisselend het is om in de food te werken. Iedereen vindt iets van voeding: steeds meer mensen vinden het leuk om te koken en om daar moeite voor te doen. Hoe leuk is het dan om voor die mensen mooie producten te maken!
Maar een bestuurslidmaatschap, dat is andere koek. Toch was ook die keuze gauw gemaakt. Als je als bedrijf de noodzaak inziet van goed, praktijkgericht onderwijs dat aansluit bij de bedrijven en kansen biedt voor mensen die hun toekomst in de levensmiddelensector willen waarmaken, dan wil je daar ook graag mee aan het stuur zitten. Dus heb ik volmondig “ja” gezegd op de vraag: Bestuurslid FAN iets voor jou?

Ik hoop samen met de andere bestuursleden in deze pioniersjaren van de FAN mijn steentje te mogen bijdragen aan het vormgeven van een mooie food opleiding op mbo niveau. Ik mag de portefeuille doen waarbij het gaat om de inhoud van de opleiding. Hoe mooi kun je het krijgen! Ik hoop dat we in de komende jaren veel bedrijven kunnen interesseren voor de FAN en dat we van de FAN een opleiding uitbouwen waar enthousiaste mensen worden opgeleid voor het werken in een prachtige sector!

Martine Onderdijk